ITWAY GRUP RISKRECON BY MASTERCARD YÖNETİLEN HİZMETLER TEK İŞ ORTAĞI OLDU!

Haberler admin today10/07/2023

Background
share close

Itway Grup olarak RiskRecon by Mastercard Yönetilebilen Hizmetlerin Tek İş Ortağı oldu!

BASIN BÜLTENİ

 ITWAY GRUBU OLARAK

TÜRKİYE, İTALYA VE YUNANİSTAN’DA GEÇERLİ

MASTERCARD YÖNETİLEN HİZMETLERİNİN

YETKİLİ TEK İŞ ORTAĞI ANLAŞMASI İMZALANDI.

 SİBER RİSKE MARUZ KALMA

3 YILDA BEKLENEN GELİRLER 6 MİLYON EURO

 

Itway Group, CyberMonks GmbH aracılığıyla RiskRecon by Mastercard® ile stratejik ortaklığa imza attı .

Itway, temel bir CyberRisk Değerlendirme faaliyeti olan Siber Riske Maruz Kalma konusunda yönetilen hizmetler sağlamak için Siber Risk Yönetimi segmentindeki varlığını güçlendiriyor .

Itway’i RiskRecon by Mastercard® hizmetlerinin Yunanistan ve Türkiye’deki münhasır katma değerli dağıtım (VAD) anlaşmasının genişletilmesiyle bu hizmetleri sunabilen tek İtalyan ortak olarak gören özel bir işbirliğidir .

Mastercard® tarafından geliştirilen RiskRecon, kullanıcıların risk düzeylerine ilişkin bir değerlendirme (“Siber güvenlik derecelendirmesi ve değerlendirmesi”) elde etmelerini sağlar. Itway tarafından RiskRecon ile sağlanan hizmet, A’dan F’ye kadar bir ölçekte genel bir güvenlik derecelendirmesi dahil olmak üzere özet görünümlerle ve vurgulanan belirli kritik sorunları gösteren ayrıntılı, hatta teknik görünümlerle kişinin güvenlik düzeyinin niceliksel ve nesnel bir değerlendirmesini sağlar.

Mastercard® tarafından RiskRecon tarafından bağımsız olarak, tüm kurumsal çevrenin bir analizi yapılarak tanımlanır ve böylece kişinin maruziyetinin tam görünürlüğü sağlanır. Non-invaziv analiz yoluyla, gerçek ve bağlamsal bir risk değerlendirmesine sahip olmak için ciddiyeti ilgili olduğu sistemin kritikliği ile ilişkili olarak tanımlanan güvenlik açıkları ve yanlış yapılandırmalar tespit edilir . Analizlerden elde edilen veriler , finans ve sigortacılıktan havacılık ve sağlık hizmetlerine kadar en sıkı düzenlemelere tabi sektörlerde bile

15 milyondan fazla şirketin siber güvenlik riskini 365×24 sürekli izleyen Mastercard’ın Threath Intelligence’ından elde edilen bilgilerle entegre ediliyor .

Veriler, özet ve ayrıntılı görüşlerle kişinin iş ortamının risk seviyesinin nicel ve objektif bir değerlendirmesini sağlamak için ilişkilendirilir: elde edilen verilerin doğruluğu, bağımsız üçüncü taraflarca onaylandığı şekliyle yüzde 99,1’dir.

Siber Güvenlik Derecelendirme ve Değerlendirme hizmetleri, kişinin kendi riske maruz kalma durumunu değerlendirmenin yanı sıra, kişinin tedarikçilerinin ve ortaklarının güvenlik düzeyini zaman içinde değerlendirmesine ve izlemesine olanak tanıyarak, kişinin tüm tedarik zincirinin beklenen güvenlik düzeylerini karşılamasını sağlar ve herhangi bir satıcıyı anında tespit eder . Şirket için risk oluşturabilir.

CyberMonks tarafından RiskRecon ile yapılan ortaklık anlaşması, Itway’in Siber Güvenlik alanındaki stratejik gelişim planında önemli bir adımı temsil ediyor ”  ve ” Itway Security 360 ™ teklifimizi yüksek katma değerli özel hizmetlerle zenginleştirmemize izin veriyor”. Mastercard tarafından sağlanan çözümlerle birlikte güvenlik ekiplerimizin becerileri, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde siber güvenlik alanında ayırt edici bir unsuru temsil eder ve Itway’in müşterilerine yapılandırılmış bir şekilde yaklaşabilen araçlar ve hizmetler sunmasına olanak tanır . Siber risk yönetiminin giderek daha karmaşık hale gelen sorunu.”

Siber direnç iş birimi direktörü Angelo Salice şunları ekliyor: “Amacımız, Siber Riske Maruz Kalma derecelendirmesi ve değerlendirmeleri yoluyla en kritik alanların kolayca tespit edilmesinin ve böylece tanımlanmasının mümkün hale geldiği bir güvenlik stratejisinin tanımlanması ve uygulanmasında Müşterileri desteklemek ve yol göstermektir.” hem kendi iş bağlamları için hem de üçüncü taraflar ve tedarikçilerle ilgili olarak risk önceliklendirmesine dayalı doğru eylem planları ”.

Itway Group, bankacılık ve sigortacılık, sağlık, enerji, eğitim ve kamu yönetimi sektörlerinde üç yıllık dönemde 6 milyon Euro gelir bekliyor.

itway – www.itway.com 

4 Temmuz 1996’da G. Andrea Farina tarafından Ravenna’da kurulan Itway SpA, siber güvenlik, yapay zeka (AI) bulut bilişimi, big data, altyapı alanlarında teknolojilerin ve çözümlerin tasarımı, üretimi ve dağıtımı için BT sektöründe faaliyet gösteren bir grubun başında yer alıyor.

İLETİŞİM

Itway SpA                                                          Mirella Villa Comunicazione

+39 0544 288710                                      Mirella Villası +39 335 7592701

investor.relation@itway.com

Written by: admin

Tagged as: .


Önceki yazılar

today02/06/2023

insert_link share
close

Haberler admin

CHECK POINT SMB KUTU PROMOSYON
Global Check Point SMB kutulara Geçiş için Takas Kampanyası - Bir sonraki yenileme ücreti karşılığında müşterinizi Quantum Spark Pro'ya yükseltin - Her şey dahil Quantum Spark Pro 1555 3 yıllık [...]


Itway



ITWAY TÜRKİYE
Tel: +90(216) 576 77 47
Fax: +90(216) 576 77 63
info.tr@itwayvad.com.tr

Ürünler

Academy

Takip edin